Foto/Velika ljubavna tragedija: Mladić umro, studentica iz Istočnog Sarajeva u komi nakon seksa u upaljenom autu

0

Srpski grad Čačak uzdrmala je ljubavna tragedija u kojoj se našao mladi par -Nemanja Novaković (26) i njegova djevojka N.S. (24). Kako pišu Večernje novosti, Nemanjino je beživotno tijelo pronađeno u subotu ujutro oko 7:30 sati pored Audija u garaži stambene zgrade, dok je njegova djevojka u nesvijesti ležala na zadnjem sjedištu automobila.

Pretpostavlja se da je mladićeva smrt nastupila uslijed trovanja ugljičnim monoksidom, a liječnici čačanske bolnice još uvijek se bore za život N.S. Večernje novosti doznaju da je par u noći s petka na subotu ušao u Nemanjinu garažu te su se u nju zatvorili. Upalili su automobil kako bi se ugrijali, a oboje su, kada su pronađeni, bili bez odjeće. Pretpostavlja se da su se seksali, nakon čega su zaspali…

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

54d72a77-ede4-45d9-b263-228cd973813c-horor-u-garazi-previewOrg

– Bilo je oko pola osam kada je susjed sreo Nemanjinog oca Slavišu ispred garaže. On je kukao i samo je uspio prozboriti da netko odmah zove Hitnu pomoć i policiju. Susjed je provirio u garažu i vidio golo tijelo mladića kako leži pored automobila, a ispred njega je bilo tragova povraćanja. Bio je sav plav – ispričao je jedan od susjeda, prenosi Jutarnji.hr.

Ubrzo su na mjesto tragedije stigle i ekipe Hitne pomoći. Jedna je djevojku prevezla u bolnicu, a druga je konstatirala mladićevu smrt. Stigle su i policijske ekipe, a ubrzo i mrtvozornici. Cijelo naselje je u šoku. Kako je ispričao šef lokalne Hitne pomoći Slobodan Vidojević, djevojka je ležala na zadnjem sjedištu automobila i davala je znakove života, odnosno bila je u dubokoj komi i spontano je disala. Hitno je prevezena u Urgentni centar. – Mladić je pronađen pored automobila i pretpostavlja se da je pokušao otvoriti vrata garaže. Sumnjamo na trovanje ugljičnim monoksidom od ispušnih plinova iz automobila, ali precizne informacije znat će se nakon obdukcije – rekao je Vidojević.

Neslužbeno se može čuti da su mladić i djevojka kobne večeri bili u gradu, a da su se potom uputili u garažu u zgradi u kojoj živi Nemanja s ocem i majkom, na 12. katu. Nemanjin otac Slaviša, kada je ujutro vidio da mu sin nije došao kući, nazvao ga je na mobitel, ali nitko se nije javljao. U strahu je krenuo pogledati je li mu automobil u garaži, a tamo je zatekao stravičan prizor. – Nemanja ima mlađu sestru koja trenutno studira, a njegovi roditelji bave se ugostiteljstvom. Strašna tragedija – u šoku govore susjedi Novakovića.