FOTO / VIDEO: Lapsus band napravio spektakl u Kaknju

Nastup pred više od 3000 ljudi

Jedan od trenutno najpopularnijih mladih bendova “Lapsus band” večeras je nastupao  u Kaknju !

Nestrpljivo očekivani i dugonajavljivani  Lapsus band oduševio je večeras kakanjsku publiku svojim nastupom pred više od 3000 ljudi.

Članovi najveće regionalne muzičke senzacije otpjevali su svoje velike hitove poput “Budalo”, “Hendikepiran”, “Santa leda”, “Lažo”, ali i velike hitove drugih kolega.

Mladi momci, članovi ovog benda; pjevač Emir Aličković, Mumin Korajac za bubnjevima, gitarist Mahir Osmanović, Muamer Bošnjaković i Temin Buza za klavijaturama u kratkom vremenu osvojili su simpatije publike širom regiona.

Fotogaleriju pogledajte klikom ovdje.

Frontmen grupe Emir Aličković je Kakanjac, stoga Kakanjci gaje posebne simpatije prema ovim momcima i njihovom radu.

Nedavno su objavili singl i spot „Barikade” koji obara sve rekorde gledanosti na njihovom YouTube kanalu.

Da je „Lapsus band” jedan od naših najperspektivnijih mladih bendova, zvanično je potvrđeno na dodjeli “Oskara popularnosti” ove godine u Banjoj Luci. O planovima i iznenađenjima za publiku, kažu: “Kratko i jasno, spremamo se za Eurosong”.

Međutim oni su i ovu večer pokazali svoju veličinu, Emir je pozvao Ajlu Tokalić kako kaže svog najvećeg fana, zahvalio joj se što voli i prati Lapsus band te u znak zahvalnosti putovat će sedam dana sa ovim bendom.

Fotogaleriju pogledajte klikom ovdje.

Osim Lapsus benda nastupao je i Kakanjac  Adin Šolbić i pobjednik  super finala 12. sezone “Zvezda Granda” 2018. godine  Anid Ćušić.

U vrijeme trajanja koncerta na platou ispred pošte i TC Bingo postavljene su kutije za skupljanje novca koji je potreban za liječenje Kakanjca Anesa Begića koji se bori protiv leukemije. Akciju je organizovala NGG “Bajramska radost”.

(E. Fejzović / Kakanj-X)

Možda vam se svidi

avatar