FOTO / VIDEO: Lapsus band napravio spektakl u Kaknju

0

Jedan od trenutno najpopularnijih mladih bendova “Lapsus band” večeras je nastupao  u Kaknju !

Nestrpljivo očekivani i dugonajavljivani  Lapsus band oduševio je večeras kakanjsku publiku svojim nastupom pred više od 3000 ljudi.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Članovi najveće regionalne muzičke senzacije otpjevali su svoje velike hitove poput “Budalo”, “Hendikepiran”, “Santa leda”, “Lažo”, ali i velike hitove drugih kolega.

Mladi momci, članovi ovog benda; pjevač Emir Aličković, Mumin Korajac za bubnjevima, gitarist Mahir Osmanović, Muamer Bošnjaković i Temin Buza za klavijaturama u kratkom vremenu osvojili su simpatije publike širom regiona.

Fotogaleriju pogledajte klikom ovdje.

Frontmen grupe Emir Aličković je Kakanjac, stoga Kakanjci gaje posebne simpatije prema ovim momcima i njihovom radu.

Nedavno su objavili singl i spot „Barikade” koji obara sve rekorde gledanosti na njihovom YouTube kanalu.

Da je „Lapsus band” jedan od naših najperspektivnijih mladih bendova, zvanično je potvrđeno na dodjeli “Oskara popularnosti” ove godine u Banjoj Luci. O planovima i iznenađenjima za publiku, kažu: “Kratko i jasno, spremamo se za Eurosong”.

Međutim oni su i ovu večer pokazali svoju veličinu, Emir je pozvao Ajlu Tokalić kako kaže svog najvećeg fana, zahvalio joj se što voli i prati Lapsus band te u znak zahvalnosti putovat će sedam dana sa ovim bendom.

Fotogaleriju pogledajte klikom ovdje.

Osim Lapsus benda nastupao je i Kakanjac  Adin Šolbić i pobjednik  super finala 12. sezone “Zvezda Granda” 2018. godine  Anid Ćušić.

U vrijeme trajanja koncerta na platou ispred pošte i TC Bingo postavljene su kutije za skupljanje novca koji je potreban za liječenje Kakanjca Anesa Begića koji se bori protiv leukemije. Akciju je organizovala NGG “Bajramska radost”.

(E. Fejzović / Kakanj-X)