5 C
Kakanj
Subota, 23 Januara, 2021

FOTO: Real centar bogatim sadržajima obilježio Međunarodni dan žena

Danas je u Real centru obilježen Međunarodni dan žena  8. mart.

Povodom navedenog praznika, kao što je i najavljeno, Real centar je pripremio brojne popuste, iznenađenja i drugih zanimljivih sadržaja.

Alen Memić, direktor Real centra.

Iz uprave Real centra kazali su nam da su prezadovoljni odzivom Kakanjaca te da će u budućnosti raditi na povećanju ovakvih sadržaja i poboljšanju usluge općenito.

Zadovoljstvo nije izostalo ni kod gostiju koji nisu krili iznenađenje o kvalitetu usluge i raznovrsnog sadržaja koji je ponuđen za ovaj praznik. Ističu da u Kaknju ne postoji mjesto gdje se potpuno pažnja posvetila ženskoj populaciji kao što je to sada pokazao Real centar, a što je razlog da postanu česti gosti.

Kutak ljepote je mjesto gdje su pripadnice ljepšeg spola uljepšale svoj izgled Avon i Oriflame kozmetikom a sve to potpuno besplatno. Osim šminkanja Avon i Oriflame su nagrađivale svoje gošće.

Dobitnice ruža za usne od nezavisnog Oriflame lidera Inele Buha Kadrić su: Begzada Veispahić; Dženana Avdispahić; Armina Alajbegović; Ajla Musić; Arijeta Džogić; Senida Omerović; Belkisa Kićo; Vedrana Škorić; Amila Gluhić i Ivona Lukić. Sve dame ce biti obavjestene putem telefona. Preuzimanje nagrada je 10. 3. 2018. godine u 14:00 u Realu na kafi sa Oriflame timom. Sve dame koje su bile na pultu dobile su vaučer za pregled kože lica profesionalnim aparatom. Određeni broj dama je iskoristio vaučere odmah, dok će druge biti pozvane u subotu.

Dok su dobtnici Avon kozmetike: Belma Bećirhodžić, Emra Velagić, Mirza Sabljaković, Muamera Bajtarević, Benisa Kulović, Merima Fejzović, Hafiza Kićo, Saima Silajdžić, Emsa Šahinbegović, Lejla Ganibegović. Pokloni se mogu preuzeti u subotu u terminu od 16:00 do 18:00 sati.

Na ovaj praznik kada se slave žene svi posjetioci mogli su učiniti i dobro djelo i podržati žene i djevojke kupovinom njihovih proizvoda na sajmu koji se održao u sklopu centra, a sve u cilju što veće podrške.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1013517072129411.1073741852.791050674376053&type=1&l=eda0c84ccc

(Sponzorisan članak)

 

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO