"Food eliminator" odigran u Kaknju

U velikoj sali Doma kulture u Kaknju, sinoć (10.09.2014.) sa početkom u 19:30h, kakanjska publika je imala priliku da pogleda odličnu regionalnu, ovogodišnju hit komediju “FOOD ELIMINATOR”, produkcije “Altteatra” iz Sarajeva.
Milan Pavlović, nama poznatiji kao Dino Mehmeda Mujkić sa ostatkom svoje ekipe koju su još činili: Haris Gigo Aljević, Slaven Vidak i Staša Dukić, očarali su svojom urnebesnom hit komedijom sve ljubitelje pozorišta koji su bili prisutni.
To su pokazale i reakcije publike koja po završetku predstave uz veliki aplauz i vidno zadovoljstvo, pa i smijehom do suza nije ostala ravnodušna.
Milan je na samo sebi svojstven način, uz humor, dočarao karaktere i likove sa kojima se susrećemo u svakodnevnom životu.
Predstava je pratila život i sudbinu porodice, njegovo putovanje svijetom, slikanje sa poznatim ličnostima a da li se njegov san da oženi Severinu ispunio, imali su priliku da saznaju samo oni prisutni, dok onima koji to nisu uspjeli ostaje žal i prilika da će nekada saznati, nadamo se ponovo u našem Domu kulture u Kaknju.
Na kraju možemo reći da nam je žao da nije bilo više posjetilaca, čemu je doprinijela i jaka kiša pred samu predstavu.

Više fotografija pogledajte OVDJE

Možda vam se svidi

Comments are closed.