FK Mladost Doboj Kakanj sa punim sastavom u proljetnu polusezonu

0

Nakon što su okončali pripreme u Turskoj, fudbaleri Mladosti treniraju na svom terenu u Kaknju i željno iščekuju utakmicu u Bijeljini protiv Radnika.

“Imali smo dosta utakmica što u Makarskoj, što u Antaliji. Nismo bili opterećeni rezultatima u Makarskoj jer smo bili u fazi kondcionog treniranja. U Antaliji smo imali jako kvalitetne terene gdje smo radili na uigravanju te smo odigrali šest utakmica gdje smo četiri zasluženo pobijedili, od ove dvije što smo izgubili mislim da smo mogli mnogo bolje proći jer smo tokom utakmice protiv Černomorca bili bolji, ali smo izgubili. Utakmica protiv Aleksandrije je pokazala da je Aleksandrija puno kvalitetnija ekipa od nas. Nemamo povrijeđenih igrača, samo Isaković ima tri žuta kartona pa neće konkurisati za sastav protiv Radnika.“ -istakao je trener Ibro Rahimić.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

“Jako smo dobro radili što u Makarskoj, što u Turskoj, imali smo dosta jake protivnike. Trener nas je spremio veoma dobro fizički tako da se nadam da ćemo odigrati jednu dobru polusezonu koja je ispred nas.“ – kazao je Omer Musić.

Novo pojačanje Mladosti Igor Poček je dodao kako su ga igrači i stručni štab veoma dobro prihvatili, te da od utakmice u Bijeljini očekuje remi, ali ako se otvorili prilika i za tri boda, zašto da ne.

Utakmica je na rasporedu u subotu od 14:00 sati, direktan prenos na kanalu Arena Sport 4.

(Alibašić Kemal – Kakanj-X)