Film “Brzi i žestoki” će imati nastavak: U pripremi je nova trilogija!

Sedmi nastavak franšize “Brzi i žestoki”, postao je jedan od filmova sa najvećom zaradom svih vremena.

Ipak, Dominik Toreto lik kojeg tumači Vin Dizel nastavljaju oduševljavati fanove. U pripremi je nova trilogija, a kako je Dizel izjavio, plan je da se desetim dijelom zaokruži čitava priča.

Fanovi franšize “Brzi i žestoki” već sada s nestrpljenjem iščekuju osmi nastavak, koji će premijerno biti prikazan 14. aprila 2017. godine. Vin Dizel je na svom Facebook profilu istakao da se sprema nova trilogija, te da je plan da se sa 10. dijelom zaokruži priča o “žestokoj ekipi” i njihovoj ljubavi prema automobilima i brzini.

“Studio Universal je bio tako dobar prema meni, sa povjerenjem vizije. Oni su mi kao porodica. Obećao sam im da ću učestvovati u posljednjoj trilogiji, kojom ćemo okončati sagu”, poručio je Diesel.

S obzirom da je u posljednjem nastavku zaključena priča s Brajanom O Konorom, odnosno Pol Vokerom, te je u piču uveden Kurt Rasel, jasno je da će se nova trilogija bazirati na nepredviđenim izazovima za Dominika i njegovu ekipu.

Tako su već određeni datumi za premijere 9. nastavka, a to je 19. april 2019. i 10. nastavak 2. aprila 2021. godine.

Osmi dio filma “Brzi i žestoki”, snima se u Njujorku, a filmski kritičari ističu da je to biti prvi veliki holivudski film koji se snima u Njujorku, još od 1960.-tih godina.

Određene scene snimane su i na Kubi, a autori filma istražuju određene lokacije na Islandu i u Rusiji. Ipak, fanovi su najviše nestrpljivi da vide koji automobili će se koristiti u filmu, što je light motiv franšize Fast and Furious.

Možda vam se svidi

Leave A Reply