Feng shui: Pravila za uređenje ulaza u dom koja donose harmoniju životnom prostoru

0

Glavni ulaz u vaš dom mjesto je na kojem se stvaraju prvi dojmovi i koje sa sobom nosi niz mogućnosti.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Kada na primjer idete na odmor, prve misli kroz vašu glavu prolaze čim stanete pred hotelski ulaz. Promatrate je li zgrada održavana, kako je uređen okoliš, pravite cijeli niz procjena.

U tom trenutku javlja se osjećaj ili zadovoljstva ili razočaranosti izborom. Kada vas na samom ulazu dočeka drveće, šareno cvijeće, nasmijani portir… zadovoljni ste i prije stupanja u predvorje.

Na isti način vas, vaše goste i sve buduće “prilike” dočekuje vaš dom. A vaš cilj trebao bi biti dočekati sve te “prilike” ljepotom, srećom i udobnošću.

Dok “prilike” čekaju da im otvorite vrata, dajte im cijeli niz razloga da generiraju pozitivne misli o vama. Stvorite dom koji se sjaji i izdvaja iz gomile.

Kako biste to postigli, u nastavku pročitajte sedam praktičnih i jednostavnih feng shui savjeta za uređenje ulaza u vaš dom koji će vam osigurati sjajan prvi dojam i donijeti pozitivnu energiju i neograničeni niz mogućnosti u vaš dom.

1. Ako živite u kući, očistite nered u dvorištu i na prilaznim putevima kako biste omogućili prolazak energije u vaš dom. Isto to učinite i na ulazu u vaš stan.

2. Prednja vrata obojite u veselu boju. Crvena je feng shui boja prosperiteta i obilja, a zelena prirode i novca.

3. Postavite visoku, zdravu biljku s obje strane ulaznih vrata. Biljke ne smiju blokirati ulaz.

4. Ispred ulaznih vrata objesite bijele svjetiljke kako biste u svoj dom privukli zlatne prilike.

5. Ako ste u kući, vodena fontana postavljena s desne strane vrata donijet će vam sretnu energiju svaki put kada se vrata otvore.

6. Kip na ulazu , bio to keramički anđeo ili neki drugi detalj poput kamenog Bude, u vaš dom donijet će stabilnost i zaštitu.

7. I za kraj, kupite šareni otirač koji će samo povećati ljubav vaših gostiju prema vama. (Zadovoljna.hr)