FANOVI BIEBERA I GOMEZ PRIJETE VODITELJU Ivane, zaklaćemo te!

0

Voditelj Ivan Ivanović ponovo je razbijesneo fanove Justina Biebera i Selene Gomez, koji su svoj bijes iskalili na Twitteru i to uz vrlo oštre prijetnje.

Posljednja u nizu šala koju je voditelj izrekao na račun Biebera i Gomez nije se dopala ni “biliberima” ali ni “selantorima”, kako inače sebe nazivaju vatreni fanovi ovih muzičara.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

ivan1

Ivanović ih je u posljednjoj emisji ismijao jer mu bez prestanka prijete na društvenim mrežama. Kako kaže, što su njihove pretnje oštrije, to je njemu zabavnije. Ispričao je kako je dobio poruke u kojima stoji da mu žele da “umre od najgore bolesti”, da će ga napasti užarenom šipkom…

Potom je uzeo u ruke Bibliju i šaljivo rekao:

– Neka živi 100 godina Justina Bieber, Selena Gomez i One Direction. Samo da znate reći nekom da je gej nije uvreda već prirodna sklonost – dodao je voditelj.

Tek onda je krenula salva uvreda i prijetnji na Twitteru, a Ivanović ih je sve redom objavio na svom profilu, uključujući i onu u kojoj stoji da će ga zaklati.

Inače, ovo nije prvi put da voditelj vodi rat sa ostrašćenim tinejdžerskim fanovima na Twitteru, a  sve je počelo kada je Ivanović, u jednoj u ranijih emisija za Biebera rekao da izgleda kao ružna lezbejka.