Evo šta će vam se desiti ako se na ulici ponašate kao na Fejsbuku

0

Društvene mreže postale su dio naše svakodnevnice i ne prođe dan da neko od naših prijatelja ili mi sami nešto ne postavimo na nekoj društvenoj mreži.

Prijatelji se danas stiču virtuelno, razgovori se obavljaju preko određenih aplikacija, a obroci se dijele u vidu fotografija.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Na društvenim mrežama kruži tekst nepoznatog autora, o tome šta će se desiti ako počnemo da se ponašamo u stvarnom životu kao na društvenim mrežama.

“Pokušavam da pronađem prijatelje mimo Fejsbuka na isti način kako što to radim i putem društvene mreže. Stoga sam svaki dan išla ulicom i prolaznicima govorila šta sam jela, kako se osjećam u tom trenutku, šta sam radila noć prije, šta planiram da radim i s kim…

Pokazivala sam im slike porodice, psa, slike moje bašte, kako zalivam travnjak, kako stojim ispred znamenitosti i kako vozim gradom, ručam, sve stvari koje rade svi svakog dana na Fejsbuku. Takođe sam prisluškivala njihove razgovore i govorila im da mi se sviđaju. I, shvatila sam da je i u stvarnom životu potpuno isto kao i na Fejsbuku. Već imam četvoro ljudi koji me prate – dva policajca, privatni detektiv i psihijatar.11011546_10154532392002588_2015620008495121829_n