Enis Bešlagić u maskirnoj uniformi s “ljiljanima” u tv seriji o “Oluji”

Serija “Nestali” imat će četiri epizode u trajanju od 50 minuta. Priča je to o šestorici hrvatskih vojnika koji su desetak dana uoči “Oluje”, a nakon vojne operacije ograničenog zahvata, ostali iza neprijateljskih linija odsječeni od ostatka svoje jedinice, piše “Jutarnji“.

Duboko u neprijateljskom položaju jednim će nepromišljenim, ali odlučnim potezom pretvoriti svoj povratak na hrvatsku teritoriju u nemoguću misiju. Daleko od glavnih ratnih sukoba, pokušavaju pronaći put kući te svjedoče o životu koji su ostavili iza sebe, ali i razmišljaju o budućnosti koja ih čeka kada rat završi.

Snimanje TV serije “Nestali” – Jutarnji.hr

Seriju “Nastali” snima Hrvatska radiotelevizija (HRT) u saradnji s producentskom tvrtkom “Clinica studio”. Za snimanje serije odabran je Zadar i njegova okolina.

Glavne uloge hrvatskih vojnika povjerene su Goranu Navojecu, Bojanu Navojecu, Alanu Katiću, Vedranu Živoliću, Marku Cindiću i Filipu Križanu. U ostalim ulogama gledat ćemo Marinka Prgu, Tarika Filipovića, Sandru Lončarić, Mariju Škaričić, Enisa Bešlagića, Enesa Vejzovića i mnoge druge.

 

 

(Kakanj-X / Film i TV – (KX) )

Možda vam se svidi

avatar