Emir Aličković, frontmen Lapsus Benda: Iskoristio sam svoju šansu u ZMBT i postao ovo što danas jesam

Upoznali ste ga kroz sedmu sezonu showa ZMBT. Simpatični i energični Emir Aličković, svoje prve muzičke korake napravio je upravo na Hayatu. Sada je pjevač Lapsus benda, s kojim svakodnevno niže fantastične uspjehe.

Mogu se pohvaliti milionskim pregledima i mnogobrojnim nastupima van BiH. Iako, zbog posla, Emir sada živi u Beogradu, svoj dolazak u Sarajevo iskoristio je za intervju s našom ekipom, za televiziju na kojoj je sve počelo… Naravno, nismo mogli da se ne prisjetimo takmičenja u ZMBT show, a Emir priznaje da ga je ovaj show suštinski promijenio.

Da je Emir izašao zreo i da je stasao u pravog pjevača, komentari su mnogih koji ga okružuju, a to je primarni cilj naših show programa, pa zbog toga slavimo svaki njegov uspjeh. Iako mu sada karijera ide sjajno, ne zaboravlja teške momente koje je morao proći da bi danas bio tu gdje jeste.

Emir je pokazao koliko je bitno imati sreće da se započne s pravim timom, jer kasnije bude sve lakše. Ovaj Kakanjac je iskoristio svoju šansu u ZMBT, probajte i vi kroz novu sezonu ZMBT.

Za kraj ćemo uz višemilionske preglede na You Tubeu dodati i da je Emir jedini mladi pjevač iz BIH, koji na Instagramu ima više od 70 hiljada pratilaca. Zapratite ga i vi na njegovom profilu a u nastavku pogledajte video intervju ovog simpatičnog i perspektivnog momka.(Hayat.ba)

Možda vam se svidi

Leave A Reply