Eminem ispričao sve o jezivoj prošlosti u paklu droge

Jedan od najpoznatijih muzičara na svijetu, reper Eminem, u ispovijesti za jedan magazin je otkrio kako je upao u kandže droge, ali i kako se iz pakla izvukao.

Naime, sve je počelo dok je snimao film “8 miles”. Postao je zavisan od tableta i raznih drugih supstanci i nije ga bilo briga hoće li preživjeti.

Budući da mu je “droga napravila rupu u stomaku”, reper je počeo mnogo da jede i da se enormno goji. Toliko se ugojio da više nije mogao da hoda, a prestao je da izlazi iz kuće, jer mu je hodanje bilo otežano. U tom periodu, odlučio je da pomogne sebi.

– Tablete za smirenje koje sam godinama uzimao ostavile su rupu u mom stomaku, pa da bih izbjegao bolove, konstantno sam jeo. Kada sam izašao sa rehabilitacije, morao sam da smršam, ali i da pronađem način da funkcionišem trezan – ispričao je on.

– Samo jedna stvar me je izvukla iz pakla. Bilo je to trčanje. Počeo sam da trčim kao lud, 27 kilometara dnevno. Bio sam kao hrčak, stalno sam trčao. Ujutru kada ustanem i doručkujem, prvo što uradim prije odlaska u studio je izlazak na stazu i trčanje do iznemoglosti. Tada sam počeo da mršavim. Droga mi je bukvalno oduzela pet godina života – rekao je Eminem, koji je zahvaljujući treninzima spao na manje od 70 kilograma.

Reper je jednom prilikom ispričao i da mu je u odvikavanju pomogao i Elton Džon, koji je i sam bio na rehabilitaciji 1990. godine.

– Kada sam prvi put htio da se “skinem”, pozvao sam Eltona i sa njim razgovarao o tome. On je neko ko je dugo u ovim poslu i razume pritiske i druge razloge zbog kojih se ljudi okreću drogi.

Možda vam se svidi

Comments are closed.