Eldin Huseinbegović napisao pjesmu u čast rahmetli Dženana Memića

Ono što je vrlo potresno bilo jeste trenutak kada se obratio prisutnim otac rahmetli Dženana Memića kazavši da su David i Dženan bili voljeni, te da uskoro izlazi pjesma u čast njegovog voljenog sina “Voljeni”

Na glavnom banjalučkom trgu večeras se okupio veliki broj građana iz Bosne i Hercegovine i dijaspore, koji daju podršku da se utvrdi istina i pravda u slučaju stradanja Davida Dragićevića, Dženana Memića i Danijele Aranđelović iz Tuzle.

Prema pisanjima pojedinih medijana Trgu Krajine bilo blizu 15.000 ljudi. Prisutnim građanima obratila su se oba oca, te majka nastradale Danijele koji su na tragičan način izgubili svoju djecu.

Ono što oni traže jeste da se sazna istina i da se krivci privedu pred lice pravde. Na svu sreću imaju podršku cijele BiH ali i dijaspore.

Ono što je vrlo potresno bilo jeste trenutak kada se obratio prisutnim otac rahmetli Dženana Memića kazavši da su David i Dženan bili voljeni, te da uskoro izlazi pjesma u čast njegovog voljenog sina “Voljeni”, koju je napisao Eldin Huseinbegović.

Eldin Huseinbegović potvrdio navode Muriza Memića

Kontaktirali smo poznatog sarajevskog kantautora Eldina Huseinbegovića koji je potvrdio Murizove navode, te nije htio da otkriva detalje pomenute pjesme.

-Napisao sam pjesmu, ali možda je bolje da o tome nešto više kaže Muriz Memić. Ne bih o tome puno pričao – kratko je kazao Huseinbegović.

Podsjećamo, prije tačno dvije godine, 8. februara 2016., Dženan Memić stradao je dok je s djevojkom Alisom šetao Velikom alejom na Ilidži.

Možda vam se svidi

Leave A Reply