Ekskluzivno: nova pjesma Miligrama "Bulevari"

0

Zenicablog kao najčitaniji zenički portal će večeras objaviti specijalnu muzičku numeru – ekskluzivno na ovim prostorima emutuju BULEVARE – grupe Miligram, koja 8.11. gostuje u zeničkoj Areni.

 Dok će TV premijera ove pjesme biti večeras kasno uvečer u Bravo šou TV Pink Beograd, Zenicablog je kao najposjećeniji portal u gradu domaćinu bendu Miligram dobio pravo emitovanja numere od organizatora koncerta.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

 Snove snovima ostavi, očima veruj sve, ovaj grad će prepoznati ljubav, riječi su novog hita Aleksandra Milića Milija i benda Miligram, koji će 8.novembra nastupiti u Areni. Grupa Miligram, će nakon Zenice 29. novembra u beogradskoj Areni održati koncert  – sa dva koncerta u dvije Arene, zeničkoj i beogradskoj, započeti će  „Miligram elektrik tur“, koji najavljuje novi singl, koji nosi radni naziv „Bulevari (Grad koji prepoznaje ljubav)“.

Zenicablog vam ekskluzivno otkriva stihove nove pjesme, koja taman ima vremena da se zavrti dovoljno puta na vašem računaru do velikog spektakla u zeničkoj Areni.

– Snove snovima ostavi, očima veruj sve, ovaj grad će prepoznati ljubav.