Džejlana Herenda pobjednica ZMBT-A: Najviše sam se bojala Nihada Alibegovića

U petak smo dobili novu muzičku zvijezdu: 17-godišnja Džejlana Herenda iz Sarajeva briljirala je u najgledanijem muzičkom šou “Zvijezda možeš biti ti” Hayat TV-a.

Još se nisu slegli ustisci nakon petka i momenta kada sam proglašena pobjednicom. Presretna sam, kako zbog toga što sam pobijedila, tako i zbog činjenice da je konkurencija bila zaista jaka i da se trebalo “izboriti” sa svima i doći tako daleko – sretna je lijepa Džejlana.

Sada kada je prošlo takmičenje, šaljivo komentariše, može reći čije ocjene su joj najteže padale.

  • Definitovno je Nihad Alibegović bio najstrožiji u žiriju. Najviše sam se bojala njegovih ocjena. Rekla bih, zapravo, prije da je bio najrealniji i da je, bez obzira na to što je možda očekivao da će ga drugi kritikovati, nekada davao i mnogo niže ocjene u odnosu na ostale. Sretna sam jer sam opravdala i povjerenje Armina Šakovića koji je tokom takmičenja bio moj mentor. Mnogo truda je uložio, kako u mene, tako i u druge koje je on kao mentor “nadgledao” tokom takmičenja – priča ova mlada pjevačica.

Priznaje i da je kod nekih takmičara vidjela da nisu baš sretni što je ona pobijedila.

  • To sam vidjela na licima mnogih, ali ne bih sada o njima. Svako od nas ko se takmičio nadao se pobjedi, što boljem plasmanu, ali se zna da je u svakom takmičenju samo jedan koji je prvi. Eto, u ovoj sezoni to sam bila ja – nastavlja ona.

Dat će sve od sebe da opravda povjerenje publike koja je glasala za nju, produkcije koja joj je pružila priliku da se pojavi u ZMBT-u, piše Hayat.ba.

  • ZMBT mi je mnogo pomogao jer je to usitinu jedno kompletno, veliko muzičko takmičenje. Ja sam se ranije takmičila u “Genijalcima”, ali ovo je nivo više zbog čega sam još sretnija – govori mlada Džejlana.
Možda vam se svidi

Leave A Reply