DŽABA TI MASA FRAJERU: Mislio je da će da premlati manjeg od sebe, ali se grdno prevario (VIDEO)

0

Mršavi momak je uspio da savlada jačeg od sebe posebnim potezima, za koje su mnogi u komentarima ispod videa tvrdili da se radi o pokretima iz discipline tajlandskog boksa, javlja Telegraf.

Tinejdžeri često imaju potrebu da se dokazuju u društvu zbog manjka samopouzdanja ili nekog drugog razloga, koji je povezan sa njihovim položajem u određenoj zajednici ili grupi. Muškarci tu potrebu često ispoljavaju kroz takmičenje, koje je često u vidu fizičkog obračuna.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Na snimku koji se pojavio na Youtubeu, a već ima blizu 200.000 pregleda, prikazana je tuča u kojoj učestvuju dvojica mladića. Oni odmeravaju svoje borilačke sposobnosti i snagu, dok masa drugih vršnjaka posmatra ovaj događaj. Neki navijaju i uživaju u prizoru, a neki se trude i da prekinu svađu.

Mladić koji deluje snažnije počeo je da udara malog naizgled slabijeg momka, ali se ispostavilo da stvari stoje sasvim drugačije. Mršavi momak je uspio da ga savlada posebnim potezima, za koje su mnogi u komentarima ispod videa tvrdili da se radi o pokretima iz discipline tajlandskog boksa.

Drugi su tvrdili da se radi o običnom šutiranju tinejdžera u alkoholisanom stanju.