Dvojica mrtvih u tuči u Ilijašu: Rambo platio glavom nakon što je nasmrt izbo Mehu

Epilog noćašnje brutalne tučnjave koja se dogodila ispred noćnog kluba “Cool” u Ilijašu su dvije mrtve osobe. Sarajevska policija traga za osobama koje su učestvovale u tuči i ubistvu.

Kako smo saznali na mjestu događaja, N. H., zvani Rambo, i Meho I. sinoć su bili u noćnom klubu “Cool” u Ilijašu, ali nije poznato da li su sjedili zajedno u društvu, piše Faktor.ba.

U jednom momentu, pričaju mještani, između njih dvojice je izbila svađa, te je Meho I. izašao ispred noćnog kluba, a Rambo za njim i izbo ga nožem. Meho je usljed povreda navodno bio mrtav na mjestu.

– Nisam bio tu da bih tačno znao šta se dogodilo. Priča se da je Mehina raja, kada su vidjeli da ga je Rambo ubio, skočila na Ramba te je neko od njih izvukao nož i izbo ga, a onda su se valjda razbježali – kazao je mještanin, koji nije želio da mu objavljujemo ime, prenosi “Faktor”.

Rambo je tako zadobio smrtonosne povrede, zbog kojih je preminuo na putu do bolnice. Kako smo se uvjerili na mjestu događaja, na parkingu ispred Konzuma koji se nalazi u prizemlju, ispod kluba “Cool”, vidljivi su tragovi krvi na dva mjesta.

Još nije poznato koliko je osoba učestvovalo u kobnoj tuči. Tačne informacije o cijelom događaju bit će poznate narednih dana, nakon što se privedu osumnjičeni, te završi istraga. Na uviđaj su izašli policajci MUP-a Kantona Sarajevo, kao i tužilac sarajevskog Kantonalnog tužilaštva.

Sarajevska policija traga za osobama koje su učestvovale u tuči i ubistvu.

Možda vam se svidi

Leave A Reply