Dvije putnice iz “passata” teško povrijeđene u Donjim Smrtićima

Dvije putnice iz automobila “passat” hospitalizirane su u banjalučkom Kliničkom centru nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila na magistralnom putu M 16.1. Prnjavor–Derventa, u mjestu Donji Smrtići, općina Prnjavor.

Kako je potvrđeno iz Okružnog tužilaštva Banja Luka, nesreća se dogodila jučer rano ujutro, kada je vozač automobila Muhamed V. (28) iz Cazina, iz još nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, koje je sletjelo s ceste, piše Faktor.ba.

Na mjestu događaja, osim policije, intervenirali su Hitna pomoć i prnjavorski vatrogasci, koji su izvukli unesrećene iz smrskanog vozila, nakon čega su prevezene u bolnicu.

Foto: TV Prnjavor

Uviđajem na mjestu nesreće rukovodila je dežurna tužiteljica Hana Vranješević, a obavili su ga pripadnici Policijske stanice Prnjavor.

– Dežurni tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode – kazala je glasnogovornica banjalučkog Tužilaštva Maja Đaković Vidović.

Možda vam se svidi

Leave A Reply