Dvanaesti po redu: Domod otvorio salon tehnike u Kaknju

0
157

Domod je danas otvorio ekskluzivni salon tehnike u kakanjskom centru Real.

Po prvi put će se u nekoj prodavnici u centru ovoga tipa i kapaciteta moći kupiti bijela i audio-video tehnika, IT oprema, mali kućanski aparati i posuđe.

Kakanjci nisu krili oduševljenje prilikom otvorenja te su sa zadovoljstvom kupovali omiljeno posuđe, IT opremu i druge artikle iz ponude Domod-a.

Prodavnicu su otvorili Nedim Vuk, direktor i Nermin Mandra, načelnik Općine Kakanj.

Ovo je naš dvanaesti objekat  koji otvaramo ovdje u Kaknju.  Kakanj nismo izabrali slučajno, Kakanj smo izabrali zbog velikog broja privrednih subjekata koji institiraju u Kaknju, zbog ljudi koji vode ovaj grad koji imaju osjećaj i afinitet za biznis. Mi smo firma koja je u usponu,  koja će zaposliti četiri mlada čovjeka i sa ta četiri radna čovjeka  broj zaposlenih u firmi  će preći stotinu“, kazao je Nedim Vuk.

DOMOD je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u distrubuciji i prodaji visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova kao što su Samsung, VOX, Candy, Archos, Gorenje, Prestigio, Bosch, Ariston, Indesit, Sony, LG, Philips, Beko, Panasonic, HP, Dell, Toshiba, Lenovo, ASUS, Acer, Canon, Black&Decker, Dewalt, Metalac, Korkmaz, Tefal, Rowenta, Moulinex i dr. U novoj, prostranoj i glamuroznog dizajna poslovnici u SCC-u DOMOD otvara novu eru i dimenziju kupovine proizvoda koje ima u svom asortimanu.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10155054952041005.1073742090.243539801004&type=3

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -AB Petrol d.o.o. Kakanj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here