Dva puna Mjeseca u Vagi tokom sezone Ovna: Njihove mješavine energija će nas oboriti s nogu, na ovaj ili onaj način

Tokom tog razdoblja Ovan i Vaga zajedno će raditi na stvaranju osjećaja mira i odlučnosti.

Svi znamo da će mart biti jedna luda vožnja s Merkurom koji će biti retrogradan i još mnogo toga, ali ako odbijete da mu dopustite da uzme najbolje od vas, možete iskoristiti ono što će doći.

Snaga punog Mjeseca u Vagi biće ispunjavajuća. Čak i u najgorim trenucima mnogi od nas će se osjećati kao da smo sila s kojom treba računati. Vidjet ćete druge onakvima kakvi uistinu jesu i radije koristite svoj um umjesto srca kada bude trebalo da donesete neke odluke. Važno je zapamtiti da, iako želite da budete pošteni, to ne žele svi.

Ova dva puna Mjeseca će sve razvlačiti u suprotnim smjerovima. Ili ste krenuli prema nečemu ili ste zaglavili u kolotečini, nema između. Prvi pun Mjesec će donijeti ozbiljnu mješavinu energija koju će drugi poništiti, piše “Awareness act”. Ne idite na duga putovanja tokom sezone Ovna i zaista se potrudite da spriječite nesporazume koliko god to bilo teško u datim okolnostima.

Dok ste možda očekivali nekoliko pozitivnih mjeseci, to trenutno ne stoji u kartama. Svi ćemo se suočiti s puno emocionalnog nemira dok te energije stvaraju magiju u našim životima. Svi mi ćemo biti oboreni s nogu, na ovaj ili onaj način.

Tokom svega toga možete osjećati potrebu za odbrambenošću i zbog toga bi mogli biti mnogo kritičniji prema drugima. Potrudite se da to držite pod kontrolom i ne dopustite da vaše emocije preuzmu glavnu riječ. Biće mnogo obrta i okreta, ali ako ste u mogućnosti da sve izbalansirate, na kraju će sve biti u redu.

Ova dva puna Mjeseca biće zbunjujuća i zaista će vas izbaciti iz vaše zone udobnosti, ali ako se svi budemo suočavali sa stvarima na pravi način, sezona Ovna će nam ponuditi mnogo inspiracije. Samo zato što se stvari ne odvijaju kako ste očekivali, to ne znači da na kraju neće ispasti dobro. Budite strpljivi i pozitivni, sve će sjesti na svoje mjesto kada bude vrijeme.

Svaki pun Mjesec donosi period pun intenziteta. Oni mogu djelovati na način da donesu puno pozitivnosti u naše živote. Nemojte trošiti energiju pred sobom. Ako dopustite da dobro koje dolazi zaista radi za vas, ništa vas ne može zadržati.

Čak i u najgorim trenucima zapamtite da vas ovaj Svemir neće dovesti do nečega što ne možete podnijeti. Ako ste dovedeni do toga, možete to svladati. Izvucite najbolje što možete iz ova dva puna Mjeseca i zaista ćete cvjetati, prenosi “Atma“.

Možda vam se svidi

Leave A Reply