Duga kolona ide ka Malči: U potragu za otetom Monikom (12) uključili se i taksisti

Beslatan prevoz za sve koji traže djevojčicu.

Sve nas je dirnula muka Monikinih roditelja i odlučili smo da na svoj način damo doprinos u potrazi. Ovo je naš gest koji ima za cilj da se djevojčica vrati kući što prije. Ja još nisam roditelj, ali sam ujak dvjema devojčicama Monikinih godina i znam kako bih se osjećao da se njima nešto desi – kaže Nikola Veličković iz “Siti taksija”.

U ovom trenutku kolona taksi vozila kreće se ka Malči.

Policija danas 10. dan pretražuje Knjaževac i Zaječar, kao i okolna mjesta, a u potragu su se priključili građani, Vojska Srbije i BIA.

Helikopterska jedinica MUP nadlijeće sela u kojima bi mogao da se krije Ninoslav Jovanović, a policija koristi dronove, termovizijske kamere i pse tragače.

Na društvenim mrežama u prethodna dva dana počeo je da kruži oglas u kojem se onom ko dovede do devojčice iz okoline Niša ili njenog otmičara Ninoslava Jovanovića (Malčanskog berberina) nudi nagrada u iznosu od 5.000 eura.

– 5.000 eura nagrada ko nas dovede do njega ili do djevojčice – stoji u postu koji je u petak objavljen na Fejsbuku.

U opisu oglasa je, pored ponude, navedeno da je ovo vid motivacije za ostatak ljudi koji bi mogli da pomognu, a ne cijena Monike. Navodi se i da ovaj novac nude izvjesni Kojadinovići iz Paraćina, prenosi “Telegraf“.

Možda vam se svidi

Leave A Reply