Draško Stanivuković prošetao Baščaršijom: ‘Sunce moje, živote majkin…’ Uplakana Sarajka od suza nije mogla govoriti..

0

Jedna starija sugrađanka nije mogla zadržati suze, od kojih je jedva uspjela da progovori, nakon što je gosta iz Banjaluke zagrlila i izljubila.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Draško Stanivuković objavio je na svom Twitter profilu neoficijelni dio intervjua za TV1, detalje koje je kamera zabilježila tokom njegovog boravka u Sarajevu i šetnje Baščaršijom te kako su na njega reagovali građani bh. prijestolnice.

Sudeći po reakcijama, Sarajlije su očito dobro upoznate sa Stanivukovićevim angažmanom u Republici Srpskoj i njegovim raspravama u Narodnoj skupštini RS-a, kao i borbom za Bosnu i Hercegovinu. pa nije manjkalo oduševljenja.

Jedna starija sugrađanka nije mogla zadržati suze, od kojih je jedva uspjela da progovori, nakon što je gosta iz Banjaluke zagrlila i izljubila…

– Ponosan sam što moju politiku razumiju svi narodi i građani. Ne prihvatam da podršku svom narodu temeljim na izmišljenim sukobima sa drugim narodima… Ne prihvatam da ljubav u svom narodu stičem sijući mržnju prema drugim – rekao je, između ostalog, Stanivuković u razgovoru za TV1,prenosi Depo

Izvor