Draško Stanivuković otkrio gdje će biti sljedeće okupljanje: “Dolazimo da i njih oslobodimo od straha”

Stanivuković kaže da je razlika između jučerašnja dva skupa ta što je na jednom poslanicima poklanjano cvijeće i poslate su poruke mira, a na drugom su se čule poruke poput one da je ministar nekoga trebao “udariti govornicom” ili da neko treba nestati.

Nakon prijetećih poruka koje su sa provladinog skupa poslali članovi “Istočne alternative” poručujući da poslanik Draško Stanivuković ne dolazi na istok, Stanivuković poručuje da će sljedeće okupljanje građana biti u Bratuncu.

– Dolazimo da i njih oslobodimo od straha i nekakvih kvazi alternativa. Poručujem svim građanima Bratunca i okolnih opština da se spreme jer poslije praznika organizujemo okupljanje i u njihovoj opštini – potvradio je Stanivuković za Srpskainfo dodajući da je ovo slobodna zemlja.

On je naglasio da je razlika između jučerašnja dva skupa ta što je na jednom poslanicima poklanjano cvijeće i poslate su poruke mira, a na drugom su se čule poruke poput one da je ministar nekoga trebao “udariti govornicom” ili da neko treba nestati.

Prenosi Bh-index

Možda vam se svidi

Leave A Reply