DOMOD otvara novi salon tehnike u Kaknju

Domod otvara svoj dvanaesti po redu, a prvi salon tehnike u Kaknju. Salon tehnike ugodnog i domaćinskog ambijenta nalazi se na prvom spratu poznatog kakanjskog tržnog centra Real i svoja vrata će svečano otvoriti 11. maja tačno u 15:00 sati.

Najveći domaći lanac salona tehnike u BiH poziva sve ljubitelje tehnike, ali i one znatiželjne, da im se pridruže na otvorenju kakanjskog salona tehnike u tržnom centru Real.  Domod obećava najbolji izbor bijele, smeđe i IT tehnike, malih kućanskih aparata, posuđa i kućanskih aksesoara. Ovim salonom tehnike Domod u Kakanju donosi omiljeno mjesto za kupovinu, ali i mnošto pogodnosti koje će sve Kakanjce itekako obradovati.

Povodom svečanog otvorenja salona tehnike Domod u tržnom centru Real Domod je pripremio poseban program i pogodnosti za sve posjetioce: popuste, akcije, poklone i nagradnu igru sa zavidnim fondom nagrada. Svi kupci na dan otvorenja će moći učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti televizor, mašinu za veš, šporet i mnoge druge vrijedne nagrade.

11. maja u 15:00 sati svi posjetioci novog Domod salona tehnike u Kaknju moći će se uvjeriti zašto Domod uživa titulu omiljenog mjesta kupovine tehnike na brži i jednostavniji način dobiti uvid u ponudu i asortimane svjetskih brendova tehnike kao što su: Samsung, Sony, VOX, Apple, HP, Dell, Lenovo, ASUS, Acer, Nikon, Canon, Panasonic, Whirlpool, Gorenje, Indesit, Hotpoint Ariston, Bosch, Beko, LG, Philips, Kenwood, De’Longhi,  Korkmaz, Rowenta, Metalac, Tefal, , Black&Decker i dr.

Možda vam se svidi

Leave A Reply