Dodik nakon posjete Bijeljini: SNSD će biti apsolutni pobjednik izbora u RS

Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Milorad Dodik izjavio je danas u Bijeljini da ga rad ove gradske organizacije i izborni rezultat koji ovdje očekuju uvjeravaju u apsolutnu pobjedu SNSD u Republici Srpskoj.

“Veoma je značajno da ove godine obezbijedimo integraciju u političkom smislu Banjaluke i Bijeljine i da, u tom pogledu, budemo jedno, da prestanu animoziteti koji su, nažalost, od strane konkurencije ovdje pretvoreni u mržnju”, rekao je Dodik na stranačkom skupu koji je održan u Centru za kulturu.

On je naglasio da treba učiniti sve da građanima RS bude bolje.

“Građani Bijeljine sigurno su imali štetu zbog činjenice da je u prošlosti politička partija koja je ovdje bila na vlasti, na globalnom planu, učestvujući u vršenju vlasti na nivou BiH, učinila mnogo loših stvari za RS”, naveo je Dodik.

Prema njegovim riječima, mnogi od tih poteza imali su karakter izdaje srpskih nacionalnih i državnih interesa.

“Mislim da je to ljudima danas razumljivo i jasno da se njihova podrška, koju su u Bijeljini davali takozvanom Savezu za promjene, nije reflektovala nikakvom koristi koju su oni mogli da imaju u protekle četiri godine”, ocijenio je Dodik.

On je naveo da je jedino što je rađeno u Bijeljini učinjeno u koordinaciji sa Vladom RS, koju su predstavljali SNSD i partije okupljene oko ove stranke.

“Ovdje sam, prije svega, zbog naših ljudi, vrijednih aktivista koji su prolazili različite oblike torture i omalovažavanja od lokalnih struktura vlasti, ali su ostali vjerni strukturi SNSD. Kao predsjednik stranke im odajem priznanje”, rekao je Dodik.

Prema njegovim riječima, u SNSD Bijeljina je, nakon ranijeg značajnog pada i zastoja, sada vidljiv dodatni angažman.

“Ukoliko me percepcija ne vara, uz aktivnosti koje ovdje vodimo i rezulatat koji ovdje očekujemo, Bijeljina mi omogućava i uvjerava u činjenici da mogu da proglasim da će SNSD biti apsolutni pobjednik izbora u RS”, naglasio je Dodik.

On je rekao da je bijeljinska organizacija jedna od najvažnijih za SNSD.

“Bijeljina je sa stanovišta svog položaja, značaja, ekonomskog i socijalnog razvoja, jedna od najvažnijih mjesta, strateški je važna za RS i nesumnjivo daje doprinos razvoju RS”, istakao je Dodik.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina Nedeljko Ćorić rekao je da je u Centru za kulturu održan operativni sastanak sa najvrednijim i najaktivnijim članstvom koje će nositi izbornu kampanju stranke.

“Za nas je jedini imperativ pobjeda i mi ćemo to sigurno ostvariti na narednim opštim izborima, s obzirom na dosadašnji rad i aktivnosti koje slijede”, rekao je Ćorić.

Prema njegovim riječima, imperativ SNSD je pobjeda pojedinačnih kandidata za člana Predsjedništva BiH i za predsjednika RS i gradska organizacija SNSD Bijeljina je spremna da odgovori tom zadatku i ostvari pobjedu na sve četiri nivoa.

Možda vam se svidi

Leave A Reply