34.6 C
Kakanj
Utorak, 22 Juna, 2021

Doček Nove godine u Kaknju: Sarajevska grupa “Skroz” napravila sjajnu atmosferu

Ni ekstremno niske temperature zraka nisu onemogućile da se na dočeku Nove godine u gradskoj jezgri Kaknja okupi veliki broj građana Kaknja i gostiju iz drugih gradova. Program kojeg su organizirali Općina Kakanj i Javna ustanova za kulturu i obrazovanje je počeo u 22:15 sati kada su članovi Dramskog studija Kakanj Irnis Bišćo i Nedžma Bjelopoljak u svojstvu voditelja programa pozdravili sve one koji su odlučili na otvorenom u Kaknju dočekati Novu godinu. Od tog momenta počeo je šou-program u okviru kojeg je bilo puno dobre zabave, nagradnih igara, plesa i pjesme u izvedbi odličnih izvođača.

U 23:00 sata na pozornicu je izašao jedan od najpopularnijih rock bendova u BiH i okruženju – sarajevska grupa “Skroz” koja je napravila sjajnu atmosferu u kojoj se pjesmom i plesom prkosilo ekstremnim temperaturnim minusima koji su se spustili čak 13 podioka ispod nule.

Tačno u ponoć Kakanj je Novu godinu pozdravio vatrometom sa solitera 3.

U pogledu kvaliteta sadržaja dočeka Nove godine Kakanj je stao rame uz rame sa puno većim gradovima i centrima, a građani Kaknja su svojim dolaskom na doček u uslovima velike hladnoće još jednom pokazali zašto je Kakanj dobio epitet “Grad šampiona”.

Dočeku Nove godine prisustvovao je i općinski načelnik Nermin Mandra.

Općina Kakanj i Javna ustanova za kulturu i obrazovanje, u svojstvu organizatora dočeka Nove godine  na otvorenom, za pomoć pri organizaciji  se zahvaljuju Policijskoj stanici Kakanj čiji je komandir Vahidin Topalović bio sa policajcima na mjestu dočeka Nove godine, Domu zdravlja Kakanj koji je obezbijedio prisustvo ekipe za pružanje hitne medicinske pomoći, te Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Kakanj. (Press Općine Kakanj)

Sretna Nova godina!

DSCN2927

DSCN2948DSCN2950DSCN2953DSCN2954 DSCN2956 DSCN2957DSCN2961 DSCN2963DSCN2969DSCN2941DSCN2974 DSCN2975DSCN2979

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO