dm Facebook nagradno takmičenje za bebe: Osvojite godišnju zalihu pelena i druge vrijedne nagrade!

U svim dm prodavnicama širom BiH jučer je počelo dm takmičenje za bebe u kojem uz kupovinu i malo vještine i sreće, roditelji mogu osvojiti super nagrade za svoje mališane. Naime, kupovinom proizvoda iz asortimana za bebe u iznosu većem od 15 KM kupci stiču pravo učešća u velikom dm-ovom nagradnom takmičenju. Pravila su vrlo jednostavna! Potrebno je da, nakon obavljene kupovine, posjete dm BiH Facebook stranicu i na namjenski kreiranoj aplikaciji riješe slagalicu, a potom unesu broj računa i broj dm prodavnice u kojoj su obavili kupovinu.

Takmičenje traje od 9.8. do 5.9., ukupno će biti nagrađeno 13 kupaca a nagrade su: 4 x godišnja zaliha Pampers pelena, 2 x Peg Perego 3u1 dječija kolica, 2 x avent Philips blender 4u1 i 5 x dm poklon paket. Proglašenje dobitnika planirano je 11.9. u 14 sati na dm BiH Facebook i web stranici te aplikaciji.

Uz babybonus program lojalnosti za trudnice i bebe do druge godine života, dm i na ovaj način želi nagraditi vjernost svojih kupaca.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za jedanaest godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 580 zaposlenika i 67 prodavnica u 39 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2015/16. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 126 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 12.500 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, s.he stylezone, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Možda vam se svidi

avatar