Đorđe pobjegao u samicu: Unakazio je Ivanu, a sada je u frci jer pritvorenici ne praštaju monstrumima koji tuku žene!

“Psihopate znaju da je mučenje zabranjeno, ali uživaju u tome, a osumnjičeni Đorđe Lacković slabić je i kukavica, jer je digao ruku na djevojku”, kaže dr Dijana Lazić Puškaš, neuropsihijatar i sudski vještak, piše “Alo!“.

Đorđe Lacković (24) iz sela Klenje kod Bogatića (Srbija), koji je zvjerski pretukao djevojku Ivanu Filipović (22) iz Banovog Polja, tražio je da ga smjeste u samicu, jer strahuje da će ga pritvorenici pretući nasmrt! Čim je dospio iza rešetaka, pritvorenici su mu poručili da će ga ‘ubiti od batina’ i nazivali ga pogrdnim imenima: ‘Kukavice, pi*ko! Digao si ruku na ženu!’

U pritvoru se odmah pročulo da je Lacković 12. marta u iznajmljenom stanu u Novom Sadu djevojci motkom polomio rebra, probio joj plućnu maramicu, nožem joj unakazio butine i opekao je peglom po tijelu jer je posumnjao da ga vara.

– Sada je u frci je jer zna da pritvorenici ne praštaju monstrumima koji tuku žene. Ivaninom bratu je prije hapšenja slao poruku ‘da vidi da ne smještaju policiju’, a čim su mu odredili pritvor do 30 dana, tražio je samicu! – navodi izvor blizak istrazi.

Lacković je na svom nalogu na Facebooku dobio gomilu pijretnji, poslije čega mu je profil ugašen. Užasnuti monstruoznim iživljavanjem nad nesretnom djevojkom, ljudi su mu poručivali: ‘Nadam se da će te neko ubiti od batina’, ‘Štapovima ga izlomiti kao majmuna’, ‘Molit ćeš Boga da cijeli život ostaneš u samici’.

Dr Dijana Lazić Puškaš, neuropsihijatar i sudski vještak, kaže za “Alo!” da je mladić koji je pretukao djevojku uživao u mučenju svoje žrtve.

– Riječ je o poremećenoj ličnosti. Psihopate znaju da je mučenje zabranjeno, ali uživaju u tome. Sitnica može da ih izbaci iz takta i tada iz njih izbija nezadovoljstvo koje se taložilo godinama. Ovaj mladić je slabić i kukavica, jer je digao ruku na djevojku! Poslije iživljavanja je otišao da vrati službeni kombi da ne bi dobio otkaz. To govori da vrlo dobro zna šta je dozvoljeno, a šta nije. Djevojku je tretirao kao robinju i vratio se da je dokrajči, jer je njegovo mučenje ranije prolazilo nekažnjeno. Otišao je čak i u bolnicu da je traži, jer je taj impuls jači od njega. Čim se nađe na slobodi, on će ponovo pretući djevojku sa kojom bude u vezi – kaže dr Dijana Lazić Puškaš i dodaje da se takve osobe kontrolišu u svakodnevnom kontaktu sa ljudima.

– Interesantno je da su uvijek kulturni, fini i nikada ne pokazuju bijes. Ako su ovu djevojku roditelji upozoravali da se vrati kući, a drugarica joj je predlagala da se preseli kod nje, znači da je bila u strahu i da nije smjela da ga ostavi. Preživjela je veliku traumu i teško će se psihički oporaviti. Naučit će da živi sa tim, trauma će vremenom blijediti, ali je nikada neće zaboraviti – objašnjava iskusna doktorica.

Ivana Filipović je juče otpuštena sa Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici na kućno liječenje, poslije šest dana provedenih u bolnici.

Prijetio joj da će joj golim rukama iščupati matericu!

Prema riječima Ljubice Filipović, Đorđe Lacković je i ranije psihički i fizički maltretirao njenu drugaricu Ivanu.

– Govorio joj je da će joj ubiti brata, mamu i tatu ako ga prijavi policiji. Bio je patološki ljubomoran, rekao joj je čak da će joj golim rukama iščupati matericu ako se ikome požali da je tuče. Znao je da je zove na svakih 10 minuta kada ode da uradi nokte i provjerava da slučajno nije došao neki muškarac u salon. Kada je bila kod mene, provjeravao je šta radi, ko je tu… – ispričala je Ivanina drugarica Ljubica Pantelić.

Možda vam se svidi

Leave A Reply