Đorđe je Ivani polomio rebra, pekao je peglom po tijelu i sjekao nožem: Šta se sada dešava sa njenim bivšim momkom Đorđem

Ovaj 24-godišnjak iz okoline Bogatića, koji se u pritvoru nalazi od 12. marta, tereti se i za nasilje u porodici, piše “Kurir“.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu kažu da istraga o ovom slučaju još nije završena i da su Osnovnom sudu predložili da se osumnjičenom produži pritvor.

Lacković je uhapšen 12. marta nekoliko sati nakon što je tog dana oko 14 časova u stanu u Ulici Kosovskoj 4, u kom su zajedno živjeli kao podstanari, nanio teške povrede. Njemu su lisice na ruke stavljene Urgentnom centru, kada je poslije izvjesnog vremena došao da provjeri šta je sa djevojkom i u kakvom je stanju.

Dvadesetdovogodišnju djevojku momak je u nastupu bijesa i pretpostavlja se ljubomore, tukao po cijelom tijelu, polomivši joj.rebra, a zatim i ugrijanu peglu stavljao na ruke i lice. Iživljavajući se, djevojci je nožem nanio i posjekotine na obe potkoljenice.

Zbog višestrukih preloma rebara i probijene plućne maramice, Ivana je osam dana provela u bolničkoj postelji Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, a po izlasku je, zbog kontrola i pregleda, bila kod drugarice, koja joj je spasila život, odnijevši je u bolnicu.

Ivana je kao svjedok oštećena saslušana u novosadskom Osnovnom tužilaštvu, a o onome što je preživjela prije dva mjeseca ne želi da govori.

Možda vam se svidi

avatar