Djevojka u požaru izgubila cijelu svoju porodicu i dom: Ovako Marija Šerifović pomaže Anji

Srbiju je proteklih dana potresla vijest o Anji Stojanović, koja je u požaru na Novom Beogradu izgubila roditelje, starijeg brata i dva kućna ljubimca.

– Pored situacije sa koronavirusom, nekako ne smijemo da zaboravimo na nesreću koja se nedavno dogodila na Novom Beogradu, kada je život izgubilo šestoro ljudi. Dakle situacija je veoma ozbiljna, a posljednjih 48 sati društvenim mrežama kruži apel za pomoć djevojčici koja je izgubila sve! Molim vas makar i 10, 20, 30 dinara ko koliko može da uplati – istakla je pjevačica.

Marija je inače usljed vanrednog stanja planirani koncert za 26. mart pomjerila za 28. april, a cjelokupan prihod od četvrtog koncerta namijeniće upravo Anji.

– Vidjećemo da li će zbog cjelokupne situacije biti koncert 28. aprila ili ćemo ga odložiti. Sada to nije prioritet jer se radi o zdravlju ljudi, ali kada je taj koncert u pitanju, riješila sam da kompletan honorar od mog četvrtog koncerta predam Anji – istakla Šerifovićka i dodala:

Dakle, ja ću na svom četvrtom koncertu pjevati za Anju, a ovim putem apelujem na sve svoje zaposlene da se odreknu makar dijela honorara kako bi smo što više pomogli djevojci jer ne smijem ni da zamislim kako se ona osjeća i kroz šta prolazi – istakla je Marija u video klipu na Instagramu, prenosi Express

 

 

(Kakanj-X / Muzika – (KX) )

Možda vam se svidi

Leave A Reply