Djevojka ostavila debeljucu i poslala ga u teretanu: Poslušao ju je, a onda…

Jack Darby (23), student medicine iz Engleske se oduvijek stidio što je bucmast. Kap koja je prelila čašu bila je kada ga je bivša djevojka ostavila rekavši mu da bi mogao da ode u teretanu. Osvetio joj se tako što ju je poslušao i 18 mjeseci predano dizao tegove. Sada izgleda kao zmaj…

– Šetao sam kampom i primijetio sam da me djevojke posmatraju. Ranije mi je bilo neprijatno i da skinem majicu, ali sada ponosno šetam bez nje – kaže presretni Jack, prenosi Dnevno.rs.

Dok sada ponosno šeta svoje vitko tijelo, nekada se nije odvajao od majice kako bi sakrio stomak:

– Djevojka mi nikad nije rekla da sam debeo, ali mi je stalno pričala da treba da idem u teretanu. Primijetio sam da gleda sve zgodne mišičave muškarce koji prođu kada negdje sjedimo. A kad bi vidjela nekog takvog na televiziji, rekla bi mi možeš i ti biti takav, samo ako to želiš – priča Jack.

Nakon raskida je riješio da promijeni svoj život. Poslije šest mjeseci tegova i kardio vježbi, napredak je bio vidan, ali on nije htio da stane tu.

– Moji prijatelji su bili oduševljeni. Gledao sam sve moguće snimke bodibildera i fitnes modela na YouTubeu i odlučio sam postanem kao i oni. Prijatelji su mi se smijali, ali ja sam znao da ću uspjeti – priča on.

Jack je izbacio ugljene hidrate iz ishrane i počeo je da trenira svakog jutra prije nego što krene na posao u bolnicu u Lesteru.

– U početku sam želio samo da se riješim stomaka, ali sve je to preraslo u nešto više. Djevojke koje me ranije ne bi ni pogledale sada ne mogu da skinu oči s mene – oduševljeno priča Jack, a krajnji rezultat njegove priče je da je 19 kilograma sala zamijenio čistim mišićima i postao prava poslastica za ženske oči.

(Avaz.ba/N.K.)

Možda vam se svidi

Comments are closed.