Djevojka iz Novog Sada ‘umrla’, brat pozvao sve na njenu sahranu, a onda je naprasno oživjela!

0

Molim sve prijatelje i poznanike da dođu sutra u 13.00 sati na sahranu. Ovdje je njen brat… Držala je mobilni telefon u trenutku kada je preminula – napisao je navodni brat djevojke koja je kako se ubrzo ispostavilo bila žrtva morbidne šale na Twitteru

Društvene mreže sve češće postaju poligon na kome se ispaljuju neslane šale, ali i objavljuju informacije i statusi koji se slobodno mogu podvesti pod “bolesni”, a klincima više ništa nije sveto u želji da privuku pažnju i postanu “što popularniji na internetu”.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Twitter je noćas zapalila skandalozna prepiska u kojoj se na profilu klinke iz Novog Sada najprije pojavio tvit u kojem ona simbolično najavljuje svoju smrt, da bi se nastavilo porukama u kojem se (preko tog istog profila) objavljuje da je UMRLA. Potom su uslijedili twittovi u kojima, navodno, njen brat sa žaljenjem obavještava da on umjesto nje ostavlja poruke, objavljuje njenu tragičnu smrt “s telefonom u ruci” i poziva sve koji je znaju na sahranu!

 

Novosađanka je navodno najprije tvitnula “Šta me ne ubije, ja to poljubim” i potom umrla s telefonom u ruci.

 

Neko ko se na Twitteru predstavio kao njen brat ubrzo je navodno preuzeo profil na kojem je ulogovana i na svim društvenim mrežama počeo da obavještava ljude o njenoj tragičnoj smrti kao i o tome kada i gdje će biti održana njena sahrana.

 

“Molim sve prijatelje i poznanike da dođu sutra u 13.00 časova na sahranu. Ovde je njen brat… Dugo nećemo moći da se naviknemo na “bila”” – napisao je njen navodni brat, dodajući da će ona zauvijek biti živa za njene najdraže.

 

Printskrin: Twitter

 

Nakon toga napisao je i da je nesrećna djevojka držala mobilni u rukama kada je preminula i da je zbog toga mogao da uđe na sve njene društvene mreže i objavi tragičnu vijest.

 

Ubrzo se na istim tim mrežama oglasila i “pokojna” djevojka koja je obavijestila sve koji je znaju da joj je sinoć telefon ostao u teretani i da ga je neko zloupotrebio na najgori mogući način objavivši kako je umrla!

 

Printskrin: Twitter

 

Uz napomenu da je živa i zdrava dodala je i da “ne može da vjeruje čime se sve ljudi bave”.

 

Na svu sreću, priča ima hepiend, pošto se na kraju ovog idiotskog tvitovanja oglasila Novosađanka lično, nemuštim obavještavanjem da joj je, navodno, telefon bio ukraden u teretani, te da je živa i zdrava. Možda ona jeste, ali njeni tvitovi sigurno nisu bili, jer su uznemirili mnoge koji je prate i poznaju.