Dino Merlin oborio sve rekorde na Bundekfestu!

0

S bijelim koferom i u svečanom odijelu Dino Merlin i njegov Hotel Nacional sinoć su stigli na svoje odredište: glavnu festivalsku pozornicu trećeg i do sada najvećeg izdanja Bundekfesta.

Ovogodišnje izdanje zagrebačkog festivala Bundekfest 2014. ostat će zapamćeno kao najuspješnije u svojoj povijesti, a jučerašnji koncert najveće regionalne zvijezde i velikog sarajevskog glazbenika i umjetnika Dine Merlina, oborio je sve rekorde posjećenosti te ostavio još jednu nezaboravnu sliku i uspomenu u srcima nekoliko desetaka tisuća posjetitelja.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Da se zagrebačka publika zaželila ovog jedinstvenog glazbenika, govori činjenica da su se od kasnog poslijepodneva rijeke ljudi slijevale prema jezeru Bundek, a velika koncertna arena bila je premala za sve obožavatelje pristigle na Bundekfest na koncert godine!

DINO_MERLIN_03Dino Merlin koncert je otvorio pjesmom Školjka s njegovog aktualnog albuma Hotel Nacional, a potom su uslijedili brojni hitovi poput Sredinom, Kad čovjek voli ženu, Ako izgovorim ljubav, Ispočetka. Stare dobre pjesme poput Danas sam OK, Kremen, Lažu me i Nešto lijepo treba da se desi raspjevale su cijeli Bundek koji je nakon prvih taktova pjesma Godinama i Supermen gorio od emocija i oduševljenja.

Dino i njegovi sjajni glazbenici pozvani su nekoliko puta na bis, a koncert za pamćenje zatvoren je evergreenom Jorgovani te novijim hitom Undo.

Ganuta nije bila samo zagrebačka publika. Vidno raspoloženi Dino Merlin nekoliko se puta zahvalio na veličanstvenom dočeku i na atmosferi, a imao je itekako razloga za to jer se malo koji glazbenik iz cijele regije može pohvaliti ovako vjernom, srčanom i brojnom publikom. Svi oni koji nisu imali priliku biti sinoć na Bundeku, uskoro će moći uživati u pjesmama sarajevskog glazbenika jer je najavio skori povratak u Zagreb u sklopu velike turneje Hotel Nacional.

Treći po redu nastup Dine Merlina u Hrvatskoj ove godine nakon oborenih rekorda posjećenosti u Primoštenu i Vodnjanu u augustu, kruna je dosadašnje turneje Hotel Nacional u Hrvatskoj.

Pogledajte kako je izgledao spektakl na Bundekfestu:

Sljedeće sedmice Hotel Nacional odlazi u Norvešku gdje će Dino Merlin sa svojim bendom nastupati u Oslu nakon čega slijede ostali koncerti u Skandinaviji i ostatku Evrope. Sve koncerte Dine Merlina pratite na: http://smarturl.it/DMtour