OO DF Kakanj u novim prostorijama

Obavještavamo članove, simpatizere i  prijatelje Demokratske fronte Kakanj kao i sve dobronamjerne građane općine Kakanj  da od 1. Marta OO DF Kakanj počinje sa radom u novim prostorijama koje se nalaze na adresi: Ul. Alije Izetbegovića br. 17 Lamela niz A (IZA SOLITERA 3).

Prije nepune tri godine nekolicina odvažnih građana Kaknja odlučno je napravila prvi korak u kreiranju novih političkih vizija i nove politike koja se ogledala kroz Demokratsku frontu Željko Komšić i koja je u veoma teškim uslovima ostvarila zavidan izborni rezultat na općim izborima 2014.

Ali očigledno parola ODLUČNO U PROMJENE nije u dovoljnoj mjeri doprla do ušiju naših građana, kako iz objektivnih tako i subjektivnih razloga.

Zato pozivamo sve članove i simpatizere DF Kakanj kao i sve ostale dobronamjerne građane i građanke da sljedeći korak ODLUČNO napravimo i još jednom dokažemo da male skupine odvažnih i hrabrih uvijek mogu poraziti jače i moćnije. Ne dozvolimo da 10% tih moćnih i jakih tlače nas 90 % poštenih i dobronamjernih građana.

Demokratska fronta nudi novi pristup i novu politiku običnih, skromnih i iskrenih ljudi. Ovim putem  javno pozivamo sve predstavnike i članove Mjesnih odbora DF, simpatizere DF BiH u Kaknju kao i sve poštene i dobronamjerne građane i građanke koji smatraju da svojim političkim angažmanom u Demokratskoj fronti Kakanj svojim znanjem i radom mogu doprinijeti promjeni stanja u kojem se zemlja nalazi,da zajedno krenemo u promjenu toga stanja političkom borbom.

Ako ste ODLUČNI možete posjetiti našu kancelariju OO DF Kakanj:

Radno vrijeme kancelarije OO DF Kakanj:

Svaki radni dan od 10- 13 h.

Četvrtak  od 11 -13 – Građanima je na raspolaganju Zastupnik u Skupštini ZDK kantona

                                   Midhat Delić (razgovor, sugestije, pitanja, prijedlozi)

Subota od 9 do 13 h

Sve informacije možete dobiti na fej stranici Demokratske fronte Kakanj ili

Tel. 061/811-460 i 062/725-515

DRUGIM KORAKOM ODLUČNO ISKORAČIMO KA PROMJENAMA

(Saopštenje OO DF Kakanj)

Možda vam se svidi

avatar