Davor Dragičević: “Više nećete imati mira, ko god mi stane na put bit će likvidiran iste sekunde”

Grupa “Pravda za Davida” na čelu s Davorom Dragičevićem već 200 dana na Trgu Krajine u Banjoj Luci traži istinu i pravdu za 21-godišnjeg Davida Dragičevića.

Klix.ba piše da je Davor u četvrtak navečer okupljenima poručio da ubojice “više neće imati mira”, da će “doći glave policiji, tužilaštvu, Narodnoj skupštini Republike Srpske i Predsjedništvu BiH”, te da će “likvidirati svakog ‘ko mu stane na put”.

“Rok niste ispoštovali, u mojoj glavi sve ima, nijednu namjeru neću reći do posljednje sekunde. Ako ikome želite dobro privest ćete ih. Ne mogu više. Nijednu instituciju, ni ovu državu ne priznajem više. Ako treba na ovom trgu ću okupiti 100.000 ljudi. Kod god mi stane na put bit će likvidiran iste sekunde, ubili ste me, a njega ste mučili. Mene više ne možete ni silovati ni mučiti. Ja ću stajati ovdje, spavati u ćumezu pored svoje kuće. Ubojice više neće imati mira. Svima ću vam doći glave i policiji i tužilaštvu, Narodnoj skupštini Republike Srpske i Predsjedništvu BiH. Neka mi nitko ne prilazi i neka me nitko ne pokušava razuvjeriti“, kazao je Dragičević.

Istakao je da bi David za svoju porodicu uradio sve što i ona sada radi za njega. “Zato su te i morali ubiti na kraju, ali bolje je časno umrijeti nego živjeti kao gnjida. Više neću davati izjave za medije, niti ću vikati pravda niti bilo što. Hoću da cijeli dan budem na njegovom grobu, da pijem kavu s njim, doručkujem, ručam i večeram. Imao je 21 godinu, psa i sobu, oca, mater, sestre i braću, sada više nema ništa i nikad neće ni imati”, poručio je Davidov otac.

Davor Dragičević i nekoliko članova grupe “Pravda za Davida” već 18 noći provode u šatoru na Trgu Krajine.

Možda vam se svidi

avatar