Davio je djevojku, a onda mu je prišao heroj veličine 'polarnog medvjeda'

Jedan je od njih prije sedam dana u rani jutarnji sat napao djevojku u restoranu Huddle House u Hinesvilleu, pa pokazao koliki je zapravo frajer kada je u njezinu zaštitu stao čovjek veličine ‘polarnog medvjeda’.

“Takni je još jedanput i postat ćeš moj doručak. Da te vidim”, zaprijetio mu je nepoznati heroj, koji se nije dao zastrašiti niti kada su mu zlostavljač i njegov prijetelj kazali da će ga upucati prije nego što su podvili rep.

Internetom se pronio glas da su na parkiralištu takvo što i učinili, međutim čini da to ipak nije bio slučaj. Naime, prošle je srijede u Montgomeryju jedan muškarac doista ubijen u jutarnjim satima nakon svađe u restoranu s dva tamnoputa napadača, no mnogi su u komentarima na YouTubeu potvrdili da je prizor iz videa ipak zabilježen u Hinesvilleu.

Dapače, u komentarima se pojavila i osoba koja je ustvrdila da je supruga golemog muškarca, te koja je napisala sljedeće:

“Da, to je moj suprug, inače veteran i invalid Zaljevskog rata. Niko nije vidio kako je nevolja počela, no tip je počeo galamiti na djevojku, a zatim je i daviti”, napisala je ta osoba i dodala:

“Budući da niko nije reagirao, moj suprug se umiješao jer u našoj obitelji vlada nulta stopa tolerancije prema nasilju. Učinio je ono što je mislio da je ispravno. Na mjestu incidenta se kasnije pojavila i policija koja je napadača uhitila”, dodala je korisnica koja je, piše u nastavku, s junakom videa 24 godine u braku i s kojim ima troje djece.

 

Izvor: Dnevnik.hr

Možda vam se svidi

Comments are closed.