Danas u Kaknju prezentacija 5 programa podsticajnih mjera zapošljavanja i samozapošljavanja

Javna ustanova Služba za zapošljavanje ZDK, u saradnji sa Savezom udruženja poslodavaca ZDK, čiji je član i Udruženje poslodavaca općine Kakanj, organizira prezentaciju 5 programa podsticajnih mjera zapošljavanja i samozapošljavanja.

Prezentacija će se održati u petak 26.2.2016.godine, sa početkom u 14:00 sati, u sali Općinskog vijeća Kakanj (zgrada Općine Kakanj).

Cilj prezentacije je da se poslodavci u svih općinama Zeničko-dobojskog kantona upoznaju sa programima podsticajnih mjera zapošljavanja i samozapošljavanja koje će u narednom periodu provoditi Služba za zapošljavanje ZDK.

Prezentaciji će prisustvovati i direktor JU Služba za zapošljavanje ZDK Marinko Kelavić, predstavnik Odsjeka za zapošljavanje JU Služba za zapošljavanje ZDK Sehadet Hadžić, te šef BIRO-a Kakanj Mahir Marušić.

Pozivamo poslodavce sa područja Kaknja da prisustvuju prezentaciji.

(Press Općine Kakanj)

Možda vam se svidi

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar