Danas radionica pod nazivom „Upoznaj se, zapamti, koristi“

Centar za pravnu pomoć ženama Zenica organizira u Kaknju radionicu pod nazivom „Upoznaj se, zapamti, koristi“. Radionica će se održati u petak 3. juna 2016.godine, u sali Općine Kakanj (prizemlje), sa početkom u 11:00 sati.

Na radionici će se razgovarati o pravima iz oblasti porodičnog prava, uzrocima, problemu nasilja, načinima prepoznavanja i zaštite od nasilja, uz osvrt na opasnosti i problem od virtualnog nasilja.

Pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju radionici.

Osnovna djelatnost Centar za pravnu pomoć ženama Zenica je pružanje besplatne pravne pomoći ženama i djevojčicama u ostvarivanju prava i pristupa pravdi. Centar radi na promociji ljudskih prava žena i poduzima mjere za eliminaciju svih oblika diskriminacije žena. (Press Općine Kakanj/ Slika: Ilustracija)

Možda vam se svidi

<b>NAPOMENA:</b>Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar