Danas oblačno a u narednim danima već sunčano vrijeme

U Bosni se danas prijepodne očekuje pretežno oblačno vrijeme.

U jutarnjim satima i djelu prije podneva sa slabom kišom, a na planinama sa slabim snijegom. Poslijepodne, postupno smanjenje oblačnosti.

U Hercegovini i u jugozapadnim područjima malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadnog smjera, a u planinskim područjima i na momente i pojačan. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu od 5 do 8, a najviša dnevna od 7 do 13, na jugu i sjeveru od 13 do 17 stepeni.

Nedjelja će u jutarnjim u Bosni bit umjereno do pretežno oblačna. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Ponegdje u planinskim područjima moguće je provijavanje slabog snijega. Tokom dana, postupno smanjenje oblačnosti. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme.

Jutarnja temperatura od 0 do 5, na jugu od 2 do 8, a najviša dnevna od 10 do 16, a u sjevernim područjima koji stupanj i viša.

Prvi radni dan u sedmici se očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme.

Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. U Bosni, u večerenjim satima, se očekuju i padavine. Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu od 2 do 8, a najviša dnevna od 11 do 16, na jugu do 19 stepeni.

U utorak će u Bosni biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa mjestimično slabom kišom. Poslije podne, padavine se očekuje i u Hercegovini.

Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu od 2 do 8, a najviša dnevna od 6 do 12, na jugu do 15 stepeni.

Možda vam se svidi

Leave A Reply