Da li ste među njima: Ovakve djevojke su mete za loše momke

Postoje tipovi žena koje loši momci biraju sa razlogom – jer, umjesto da se oni mijenjaju u vezi vremenom počinju da mijenjaju nju, ona gubi svoj identitet, a on manipuliše s njom.

Imaju nisko samopouzdanje

Problematični muškarci strahuju od samouvjerenih žena jer znaju da sa njima ne mogu da manipulišu, a svjesni su i da takve žene imaju visoke standarde kada je izbor partnera u pitanju. Uz nesigurne žene oni se osjećaju moćno.

Dobre i drage

Manipulatori jako dobro znaju da će im životu u vezi sa dobrom i mirnom ženom punom razumijevanja biti lakši, jer će često moći da radie šta žele. Svjesni su da im takav tip žena neće prigovarati.

Previše osjećajne

Kaže se kako se suprotnosti privlače, i to može zvučati romantično do određene granice, ali u slučaju kada su toksični muškarci u pitanju, to je sve samo ne poželjno. Ovakvi tipovi žele uz sebe vrlo osjećajnu ženu kojoj će moći da pričaju o sebi i svojim potrebama, problemima… A ona će strpljivo slušati, čak će ih žaliti.

Razočarane u ljubav

Nije lako preboljeti nekoga koga ste voljeli ili zaboraviti da vas je voljeni muškarac povrijedio. Toksični muškarci kao da imaju posebno razvijen njuh za žene koje su se jako razočarale u ljubav i upravo one ih privlače. Tada iskorišćavaju njihovu krhkost da bi ih izmanipulisali i dobili što žele.

Možda vam se svidi

avatar