Da li je sa vama u vezi zbog pogrešnih razloga?

Da li vaš partner ima drugačiji razlog zbog kojeg je sa vama u vezi ili ne?

Vezu između dvije osobe ne čine isključivo ljubav i romantični razgovori, već cio “paket” različitih emocija, svađa, razmjena mišljenja, stavovi, hobiji, ljubomora, pomirenja – sa sve osjećajem zadovoljstva na vrhu. Ali ne traže svi iste stvari u vezi kao i vi.

Možda ste vi i vaš partner u naočigled dobroj vezi, ali se razlozi zbog kojih je on ušao u vezu sa vama razlikuju od vaših. Vi možda tražite nešto ozbiljno i značajno, dok on samo želi da se pokaže prijateljima kako ima novu djevojku.

Da li je parnter sa vama iz pogrešnih razloga, saznajte u nastavku načine na koje ćete to otkriti…

Očekuje od vas da stalno plaćate

Ako ideja o opuštenom uživanju u krevetu uz dobar televizijski program nikada ne uzbuđuje vašeg partnera, već svaki put želi da ide na večere, u kino ili kafić istovremeno očekujući da ćete vi to platiti, onda je jedno sigurno – on je sa vama samo zbog vašeg novca.

Podsjećate ga na bivšu djevojku

Ako je vaš partner nedavno raskinuo, postoji šansa da se sa vama zabavlja jer ga podsjećate na prethodnu djevojku. Možda ličite, imate isto ime ili neke iste navike. Ne dozvolite da budete nečija zamjena. Dobro upoznate prošlost vašeg partnera prije nego što to postane ozbiljna veza.

Takođe postoji šansa da se sa vama zabavlja da bi napravio bivšu djevojku ljubomornom, što je vrlo nezrelo. Ako i dalje nastavlja da priča o njoj, onda nema poente da se zabavljate.

Ulaganje u vezu

Ako se vaša ulaganja u zajedničku vezu ne poklapaju i uvijek se osjećate kao jedina strana koja nešto radi po pitanju vaše zajedničke povezanosti, možda je vaš partner sa vama iz pogrešnih razloga i jednostavno ne želi da se previše muči oko vaše zajedničke budućnosti. Možda je vaš partner zbunjen i želeo je da samo isproba vezu sa vama. U svakom slučaju, ovo ne valja i bolje je da budete sami nego sa takvom osobom.

Ne želi/ne zna da bude sam

Neke osobe ulaze iz veze u vezu jer ne znaju da budu same i usamljene. Ovo ponašanje ne samo da je loše za vas, već je loše i za njega. Ako mislite da je sa vama jer “nije imao drugog izbora”, to je jasan znak da jednostavno ne želi da bude sam jer se tako ne snalazi.

Samo želi da spava sa vama

Ako je jedina stvar koja ga uzbuđuje i čini srećnim seks, onda je sa vama samo radi zadovoljenja svojih fizičkih potreba. Ako vas stalno forsira da spavate, ovo je siguran znak da veza neće imati lijepu budućnost.

Naravno, fizička intimnost je dio zdrave veze, ali ako je jedina stvar koja vas drži zajedno, onda ne treba da budete sa takvom osobom. (zenskimagazin.rs)

Možda vam se svidi

Leave A Reply