Cvijanović: ‘Ponosni smo što imamo svoju Republiku’

Cvijanovićeva je naglasila da Republika Srpska treba da bude srećna i ponosna na svoje institucije, simbole

Predsjednica bh. entiteta Republika Srpska Željka Cvijanović, gostujući u emisiji “Otvoreno rečeno” Radija RS istakla je povodom neustavnog praznika tvz. Dana Republike, da se Srpska može ponositi svojom stabilnošću, a njeni građani ljubavlju koju imaju prema njoj.

Cvijanovićeva je naglasila da Republika Srpska treba da bude srećna i ponosna na svoje institucije, simbole, i rekla da se Dan Republike uvijek treba obilježavati sa posebnim emocijama, što će, kako navodi, biti slučaj i ove godine.

– Aktivnosti povodom Dana Republike Srpske počinju već od 27. i 28. decembra sa prijemima, zatim 8. januara imamo čitav niz aktivnosti. Isto tako, 9. januara na programu je svečana akademija i svečani defile u Banjaluci, dok 10. januara imamo redovne aktivnosti obilježavanja Dana Republike u Brčko distriktu, a istog dana naveče u Istočnom Sarajevu. Ovo je višednevni program koji će nas okupiti zajedno sa ciljem da budemo ponosni na svoju Republiku, i što smo građani Srpske – naglasila je Cvijanovićeva.

Prenosi Bh-index

Možda vam se svidi

Leave A Reply