Članovi i simpatizeri Demokratske fronte Kakanj proslavili rođendan stranke

08.04.2018 godine, na dan oslobođenja grada Kaknja od fašističke okupacije i na peti rođendan Dmokratske fronte BiH, OO DF Kakanj bio je domaćin druženja članova i simpatizera DF Zeničko-dovojskog kantona.

U 10 sati održan je radni sastanak članova Predsjedništva DF ZDK i članova OO DF Kakanj, sat kasnije održana je press konferencija na kojoj su prezentovane dosadašnje aktivnosti stranke kao i planovi za predstojeće Opće izbore 2018 god.

Nakon press konferencije Općinski odbor Demokratske fronte Kakanj, Kantonalni odbor DF ZDK i članovi predsjedništva Demokratske fronte BiH položili su cvijeće i odali počast na Gradskom Spomen obilježju povodom 8. aprila – Dana oslobođenja Kaknja.

Druženje u opuštenoj atmosferi nastavljeno je u sali Lovačkog Doma.

Općinski odbor Demokratske fronte Kakanj se zahvalio gostima iz Općinskih organizacija: Vareš, Zenica, Visoko, Žepče, Breza, Doboj jug i drugima ,kao i zastupnicima u zakonodavnoj vlasti i članovima Predsjedništva DF BiH: kolegicama Mensuri Beganović i Almi Kratina, kolegi Huseinu Travanjinu koji su svojim dolaskom uveličali ovaj skup.

 

Općinski odbor DF Kakanj

Možda vam se svidi

Leave A Reply