Ćiro Blažević: Kome smeta RS, neka ide u PM!

Izjava Ćire Blaževića da bi kao selektor rado predvodio fudbalsku reprezentaciju Republike Srpske, pogodila je između ostalih i predstavnike „Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 1991. godine”.

Mladen Pavković, njihov predsednik, napao je javno trenera tuzlanske Slobode zbog, kako tvrdi, „flertovanja sa Dodikom, čelnim čovjekom tvorevine nastale na etničkim čišćenjiima Hrvata i Muslimana”.

Ćiro Blažević imao je odlučan odgovor za predstavnika hrvatskih ratnih vojnih veterana, koji mu je pokvario uskršnje praznike.

„Mladen Pavković odgovara na sudu jer je napastvovao djevojčicu od 18 godina. To je ta moralna vertikala koja je sada udarila na mene, čovjeka koji je mnogo toga učinio za napaćeni hrvatski narod”, rekao je Blažević uz razgovoru za ALO, i dodao:

„Nabijem ja njega na ku.ac! Pa znaš šta je on za mene? Obična ku…na! Eto, to napiši u novine i nemojte da me zajebavate više. Sve sam rekao ranije i ništa se nije promijenilo. Što bi nekome smetala Republika Srpska? Ja sam čovjek koji miri ljude, a kome se to ne sviđa, nek se tjera u p***u lijepu materinu”, poručio je Blažević.

Možda vam se svidi

Comments are closed.