Četiri situacije koje će vas još više povezati sa partnerom

Želite li da se vaš odnos razvija u pravo smjeru, onda ove ‘sitnice’ svakako usvojite.

1. Podijelite priču koja vas je oblikovala

Znamo kako je, prvih šest mjeseci furaju se maske i pokazujemo se u najboljem svijetlu. No, dolazi trenutak kada morate skinuti maske i pokazati ko ste zaista, koje ste prepreke morali svladati prije nego što ste postali ovo što ste danas.

2. Pitajte ga kako je proveo dan

Umjesto onog, ‘Ej, buraz, što ima?’ i svih ‘dubokih’ pitanja na koje očekujete odgovor ‘Sve pet’, ‘Ništa’ ili ‘Živi užas’, zašto ne biste pokazali malo više znatiželje i pažnje te se doista udubili u njegove priče iz svakodnevice, u njegove drame i dramolete.

3. Slavite male pobjede

Da, život ponekad može biti pravi užas i sve što žarko želite rijetko pada s neba, no to nipošto ne znači da biste mogli proslaviti i male pobjede te ih pretvoriti u mini privatni spektakl. Pizza i mini šampanjac? Zašto ne? Slavite kao grofovi i život će vas nagraditi.

4. Skuhajte zajedno večeru

Umjesto da gledate kulinarske showove i prosipate žuč, zašto se ne biste zajedno prihvatili kuhače i stvorili vlastiti kulinarski tim. To ne znači da ćete odmah srušiti Jamieja Olivera s trona nego ćete tako puno saznati jedno o drugome.

(cosmopolitan.hr)

Možda vam se svidi

avatar