3 C
Kakanj
Četvrtak, 25 Februara, 2021

CECIN BIVŠI PRIJATELJ NAPAO VELJKA ZBOG SRAMOTNE PORUKE UPUĆENE BALAŠEVIĆU: Zgrožen je njegovim postupkom, EVO ŠTA MU JE PORUČIO


Sin folk dive Svetlane Cece Ražnatović negativno je reagovao na brojna opraštanja od preminulog muzičara.

– Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi pi*amo! Zato nas ne poštuju, zato smo mi uvijek krivci i da izvinete j*be nas ko stigne. Ko ti vređa narod, ne zaslužuje nikakav pomen, nikakvo sećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je upokojeni kantautor gospodin Balašević izjavio? A vi se zapitajte da li ste normalni je*ote i koliko faca imate – napisao je mladi Ražnatović na Instagramu.

Na ove njegove kritike prema preminulom Balađeviću nije ostao imun ni Cecin bivši prijatelj Saša Vidić, pa je žustro je reagovao na Veljkov stori.

Ti ne pričaj o Srbima, o poštovanju. Tim rečnikom se obraćaj maminim drugarima u zatvoru – napisao je Vidić na svom Instagram storiju, a potom je objavio i fotografiju, Veljkovog storija, na svom profilu, prenosi “Novi“.

– Sin ratnog zločinca, pljačkaša sa obje strane rata. Patriotizam je ispoljavao mučenjem Hrvata i Srba koji nisu htjeli u njegovu izmišljenu vojsku da kradu po Hrvatskoj i Bosni. Ti nemaš pravo da pričaš o bilo kome, ti imaš zabrane zajedno sa cijelom porodicom da uđeš u Ameriku, da ne pričam o nekim EU zemljama. Ti nekom kažeš “p*šaš po nama”, mater ti šalje poruke preko Instagrama kako joj ej tobož teško zbog smrti Đorđa Balaševića. Ti mrtvog čoveka, umetnika javno pljuješ! Ti koji imaš osam godina škole i lažnu diplomu fakulteta iz Laktaša! – u opisu fotografije napisao je Vidić vidno uznemiren zbog cele situacije.

Podsetimo, Ceca i Saša su bili nerazdvojni skoro dve decenije, ali njihovo prijateljstvo se naprasno prekinulo prije dve godine.

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO