Časlav (24) pronađen mrtav u Moravi poslije 40 dana od nestanka

Mladić je 29. oktobra otišao od kuće kolima i od tada se nije više javljao.

To je potvrdio i njegov stric.

– Istina je, Časlav je preminuo. Pronađen je u Moravi, u ataru Vranovo – kratko je naveo Časlavov stric.

Tuga, zimska tišina jezu stvara, muk, nema te. Na svaki škrip kapije otac se tvoj dizao iz stolice. Moje si parče srca, slagalici nedostaješ. Pričam, a priča mi je prazna. Boliš me, moj Časlave – potresne su riječi mladićevog strica.

Kada nam odlazi neko drag, ne boli samo bol, boli sve drugo. Boli što zauvijek nestaje i što ga više nigdje neće biti. Boli saznanje da nikada više neće moći da se raduje, da se smije, mašta, trči, plače, voli – naveo je Predrag u svom postu na Fejsbuku.

Podsetimo, Časlav Živojinović je kolima otišao od svoje kuće krajem oktobra i od tada se nije javljao. Slučaj je prijavljen policiji, a ni njegovi članovi porodice, kao ni prijatelji, nisu pronalazi razlog zbog kog bi mladić mogao da digne ruku na sebe.

Samo 15 minuta prije no što je otišao od kuće, mladić je na svom Fejsbuk profilu podelio pjesmu “Sky and Sand”. Kao opis za pjesmu i status napisao je da se osjeća nepotpuno.

Prevod pjesme koju je podijelio samo 15 minuta prije nestanka glasi: “Živ sam samo kad sam s tobom i sve dok letimo ovaj svijet nema kraj. Danju ćeš me naći pored sebe, trudići se da uradim sve kako treba i da ispravim stvari. Kada sve krene po zlu, samo ću ja biti kriv“.

Bratu i ocu je samo javio i rekao da ide do grada u banku. Nestanak je policiji prijavljen istog dana u popodnevnim satima.

Možda vam se svidi

Leave A Reply