Bolna ispovijest majke: Prvo sam pitala da li mi je sin živ

Prvo što sam pitala muža kada mi se javio poslije udesa bilo je šta je sa našim sinom jedincem, priča Radojka Mihajlović, supruga i majka dvojice radnika povrijeđenih u stravičnom udesu juče na auto-putu Beograd – Niš kod Gornje Trnave kada je šleper naletio na pun kombi u zaustavnoj traci. Trojica radnika iz kombija poginula su na licu mjesta, a osmorica su povrijeđena.

Boško i Milan Mihajlović, kao i Miki Stojković, u trenutku kada je na njihov kombi naletio kamion bili su ispred vozila. Njihov komšija iz naselja Grošnica, Srđan Jovanović, ostao je na mjestu mrtav.

Suprug Boško je dobro prošao, a naš sin je povrijedio nogu i glavu. Kako mi je suprug rekao, imao je operaciju. Pozvao me odmah nakon udesa i ispričao šta se dogodilo. Prvo što sam ga upitala bilo je šta mi je sa sinom jedincem – priča majka Radojka Mihajlović.

Srđan Jovanović je poginuo na licu mjesta. Divan čovjek. Mnogo mi je ga je žao. Nisam znala gdje se nalazim kad sam saznala. Ostavio je suprugu i dvoje male djece. Strašno. Sa njima je bio i komšija Miki Stojković koji je povrijeđen. Imao je sreću da u trenutku udesa bude sa mojim sinom i suprugom ispred kombija. I on ima malu djecu. Kakav užas – priča Radojka sa nevjericom i suzama.

Boškov rođeni brat Živojin kaže da ih je spasila velika sreća jer su bili vani. On kaže da su veliki radnici, i da nisu birali poslove. Porodica im je uvijek na prvom mjestu.

– Boško je ranije radio u “Zastavi”, a sin je bio jedno vrijeme zaposlen u “Čistoći”. Ali, već neko vrijeme je na birou za nezaposlene. Morali su da se snalaze. Radili su za firmu svuda po Srbiji. Gdje god ima posla, išli su – priča Živojin.

Možda vam se svidi

Leave A Reply