Boba Živojinović prisjetio se otmice svog sina Stefana 2000. godine: Apsolutno razumijem Petrove roditelje, ovo su jako teške stvari

0

Nakon što je vijest o otmici Petra Mitrovića (13) tokom vikenda potresla srpsku javnost, suprug poznate pjevačice Lepe Brene i bivši teniser Slobodan Boba Živojinović prisjetio se traumatičnog događaja kada su nepoznati otmičari 2000. oteli njegovog tada osmogodišnjeg sina Stefana!

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

– Apsolutno razumijem Petrove roditelje. Nažalost, razumijem sve kroz šta su oni, kao i njihov dječak, prošli. Moja porodica je preživjela isto prije mnogo godina, tačnije 19, i to je nešto jako strašno nakon čega čovjek teško nastavi dalje sa životom. Nemam riječi za ovo što je preživjela ova porodica tokom vikenda. Ovo su jako teške stvari koje je naša porodica takođe osjetila na svojoj koži. Ožiljak ostaje do kraja života koliko god mi pokušavali da ne pričamo o tome i da izbjegavamo tu temu – kaže Živojinović.

– Ne daj bože nikome ovako nešto, ali, nažalost, ovakve stvari se dešavaju. Na sreću, mali Petar je pronađen poslije dana. Naš Stefan je bio otet šest dana, koliko je ova agonija trajala za cijelu našu porodicu, tako da je to bilo još gore. Sva sreća da policija radi svoj posao kako treba i da su tako brzo uspjeli da nađu dijete i uhapse otmičare. Najbitnije u svemu ovome jeste da se dijete, kao i naše, vratilo kući živo i zdravo – dodaje Živojinović, saopštava “Kurir“.