Bivšu djevojku iskasapio nožem, a zatim je grlio do bolnice

Violetu Jošić (19) bivši momak Dušan Petronijević (34) usmrtio je u nedjelju u selu kod Koceljeve tako što joj je nožem naneo više od 30 uboda po tijelu!

Monstrum je djevojku usmrtio u njenoj sobi, nakon što se vratila sa posla iz treće smjene.

Kobnog jutra Dušan je došao do njene kuće i rekao Violetinom ocu, koji nije znao da su njih dvoje mjesec dana ranije raskinuli, da je došao da je iznenadi. Nesretni čovjek nije slutio ništa i krvnika je pustio u kuću…

Ubica je sa sobom ponio nož od kuće. Krvavo oružje nosio je sa sobom i kada je Violetin otac našao izbodenu kćerku u sobi, kada je ušao sa njima u automobil i ispratio je do Doma zdravlja, pa sve do svoje kuće gdje se na kraju uputio i gdje ga je policija pronašla…

– Dušan je nama pomogao da Violetu unesemo u kola. Ja sam već tada vidio da joj ruke padaju i da nema pomoći. On je sjedio pored nas sa nožem sve vrijeme do Koceljeve – ispričao je za “Blic” Josip Radovanović rođak mučki ubijene djevojke, piše “Blic”.

Policija je ubicu uhapsila sa tim nožem u njegovoj kući u Koceljevi.

Petronijević je dan prije nego što je počinio zločin prijetio ocu da će se istim tim nožem ubiti, jer je u petak, vozeći pijan, polupao nekoliko automobila u selu.

– Moj brat je sreo njegovog oca pored automobila koji je bio u kanalu i počeo da se šali sa njim jer je mislio da je on napravio udes. Međutim, on mu je ispričao da je Dušan polupao kola. Rekao mu je da je prije toga nekim ljudima srušio ogradu i izlupao nekoliko skupocjenih auta. Kada ga je moj muž pitao da li se povrijedo, on je rekao da nije i da je legao da spava. Onda je počeo da ga proklinje: “Da Bog da je stradao!”- priča jedan od mještana Koceljeve kom je Dušanov otac rekao da “više ne može da trpi” stvari koje njegov sin radi.

Kada se probudio, Dušan se raspravljao sa roditeljima, a po priči mještana, a onda je zaprijetio da će se ubiti.

Možda vam se svidi

Leave A Reply